Design on Stock

Ook Design on Stock bewijst maar weer eens dat we in Nederland heel wat in onze mars hebben. Nog steeds denken we ten onrechte dat alles wat van ver komt lekker is. Het tegendeel is waar. Neem nou Design on Stock, een Nederlands meubelmerk. Niet voor niets mogen de bijzondere meubels van Design on Stock de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ dragen.

Altijd unieke meubels ontworpen door de beste ontwerpers

Zaken doen met deze Nederlandse specialist betekent dat je meubels krijgt die zelf ontworpen en dus uniek zijn. Je hebt er niet te maken met lange levertijden en ingewikkelde servicevoorwaarden kent men niet bij dit Nederlandse meubelmerk. En wie denkt dat de designmeubels wel erg duur zullen zijn, die komen bedrogen uit. De meubels van Design on Stock worden juist tegen zeer scherpe prijzen aangeboden.

De beste denkbare prijs- kwaliteitsverhouding

Het Nederlandse merk staat echter vooral voor topdesign meubels, meubels die ontworpen worden door zeer ervaren en gerenommeerde ontwerpers. Dan moet je denken aan een  Maike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg en Studio Tom Dissel om er slechts enkele te benoemen. De ontwerpers staan voor de best denkbare kwaliteit. Voor een uniek design.  De producten worden tegen de best denkbare prijs- kwaliteitsverhouding aangeboden. Dat maakt inkopen doen bij Design on Stock ook zo aantrekkelijk. Het merk  laat zien dat je voor de beste en unieke producten nooit de hoofdprijs hoeft te betalen. 

Geen lange levertijden, je hebt de meubels al binnen enkele weken thuis

Vervelend he. Vaak moet je maanden wachten tot dan eindelijk je nieuwe meubels geleverd worden. Dit is bij deze aanbieder niet aan de orde. De meubels van de Nederlandse specialist heb je al binnen enkele weken bij je thuis in de onherkenbaar mooie woonkamer staan. Want de producten geven elke woonkamer en elk interieur een enorme boost. 

De stoffen en het leder wordt zorgvuldig geselecteerd

Belangrijk binnen het aanbod dat aangeboden wordt is de bekleding. Dat bepaalt in de ogen van Design on Stock de uitstraling van ongeacht welk meubel. Daarom  worden de verschillende stoffen en met leder zeer zorgvuldig geselecteerd. Uiteraard wordt zoveel mogelijk gewerkt met milieuvriendelijke ledersoorten. De stoffering en het leder is steeds bijzonder eigentijds en ook best eigenzinnig. Design on Stock biedt alleen de beste en mooiste fauteuils, banken en hoekbanken, eetkamerstoelen, lounge banken en bijzondere bijzettafels, om nog slechts het topje van de ijsberg te noemen. 

Van geometrische patronen tot speelsheid

Dan nog even over de ontwerpers van Design on Stock. Zo was Roderick Vos de eerste ontwerper van dit Nederlandse meubelmerk. Vos geniet bekendheid als ontwerper van de leefbank Bloq en de al even legendarische bijzettafel T-Tray. Ontwerper Gijs Papavoine daarentegen valt op door de heldere lijnen en de speelsheid. Topontwerper Edward van Vliet werkt vooral met geometrische patronen in zijn ontwerpen en Gerard van den Berg werd bekend om de verende rugleuning. Deze leuning is onder meer toegepast op de Gola stoel. Ook al een regelrechte aanrader. Wil je dus iets bijzonders? Dan weet je waar je moet zijn, bij Design on Stock. 

 

Bekijk de meubels van Design on Stock op DeRuijtermeubel.nl!