Leer de verscheidenheid aan populaire badkamertegels op de markt

Een renovatie aan je huis uitvoeren is zowel leuk als uitdagend, vooral wanneer je je badkamer tegels moet vervangen. Deze taak klinkt eenvoudig, maar je krijgt er vaak hoofdpijn van. Je moet bijvoorbeeld het type tegels bepalen en hoe ze bij de hele nuance van de kamer kunnen passen. Het kennen van de verschillende soorten tegels vermindert de last. Je hoeft alleen maar te kijken naar populaire opties die je op de markt kunt krijgen.

Keramische en porseleinen tegels

Deze twee zijn de meest voorkomende keuze bij moderne huishoudens. Keramische tegels worden beschouwd als het beste voor de badkamer vanwege de waterbestendigheid en duurzaamheid. Dit product kost ook niet veel geld. Je kunt verschillende maten, vormen en kleuren keramische tegels kiezen, waarmee je je badkamer kunt aanpassen aan het ontwerp en de stijl van je voorkeur. De porseleinen tegels bieden een betere duurzaamheid en meer waterbestendigheid. Ze zijn echter duurder dan keramiek.

Steen- en mozaïektegels

Als je niet onder de indruk bent van de twee vorige opties, zijn er stenen en mozaïektegels. Stenen tegels geven schoonheid aan je badkamer en bieden duurzaamheid. Als je een rustiek ontwerp op je toilet toepast, moet je daarvoor kiezen. Ze zijn niet alleen stoer, maar ze verhogen ook de waarde van de kamer. Je moet ze echter goed verzorgen, omdat ze gemakkelijk bevlekt en bekrast kunnen worden. Mozaïek tegels bieden uniciteit. Deze zijn gemaakt van tal van materialen en zorgen voor een uitgesproken design. Je kunt ze zowel op badkamer vloeren als op muren gebruiken.

Cement- en metalen tegels

Wanneer je op de markt naar badkamertegels zoekt heb je eindeloos veel mogelijkheden. Afgezien van de hierboven genoemde, zijn er cement- en metalen tegels. Cementgebonden tegels staan ​​bekend om hun hardheid. Je moet ze kiezen als je een drukke badkamer hebt. Metalen tegels kunnen alleen op je badkamer muren worden gebruikt. Ze geven een moderne of strakke uitstraling aan de kamer. Gebruik ze echter niet op je badkamer vloeren vanwege hun gladde aspect.

Badkamertegels kopen Wil je badkamertegels kopen bij een specialist? Wolterink BV in Zutphen heeft een ruim assortiment tegels, goede service en scherpe prijzen.