Marmerlook tegels voor iedere ruimte

Wanneer je van een stijlvolle uitstraling houdt, zijn marmerlook tegels een uitstekende keuze. Deze keramische tegels hebben het effect van echt marmer. Door de vloeiende lijnen die door de tegel lopen, krijg je een heel natuurlijk effect wat prachtig staat in veel woningen. Veel mensen kiezen er dan ook voor een vloer in marmerlook tegels te leggen. Dit wordt vaak gecombineerd met een wandtegel in een egale kleur, zoals een betonlook of natuursteenlook. Dit zorgt voor een mooie balans tussen sprekende tegel zoals de marmerlook, met een neutrale tegel die goed samengaat met andere stijlen tegels. Wanneer je op zoek bent naar geschikte marmerlook tegels, zul je zien dat het aanbod zeer groot is. Welke tegels bij jou passen, hang af van voor welke ruimte je de tegel gebruiken wilt en wat goed samengaat met de rest van je interieur.

Marmerlook tegels in verschillende tinten

Aangezien marmer een natuurproduct is, wordt er met marmerlook tegels vooral voor natuurlijke kleuren gekozen. Een marmerlook tegel in een opvallende kleur zoals geel of rood zou niet hetzelfde natuurlijke effect geven. Toch is er heel veel keuze tussen verschillende kleurencombinaties voor marmerlook tegels. Wanneer je van een frisse uitstraling houdt, kan je voor een lichte kleur tegel kiezen. Wit, beige of gebroken wit zijn een aantal tinten die een open sfeer in de ruimte creëren. Hierdoor is het ook prima mogelijk om dezelfde tegel voor de vloer en op de muur te gebruiken. Wanneer je een echt luxe gevoel wil creëren in de badkamer of keuken, kan je ook voor een donkere tegel kiezen. Donkerbruin, antraciet of zwart steken mooi af tegen een witte keuken of badkamer. Zo wordt een heel bijzonder effect gecreëerd.

Kies de juiste grootte

Marmerlook tegels zijn in verschillende formaten beschikbaar. Tegenwoordig zijn grote tegels de trend. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en zorgen ook nog eens voor een heel ruimtelijk effect. Het is namelijk zo dat hoe groter de tegel is, hoe groter de ruimte oogt. Het tegenovergestelde is ook waar. Kleine tegels zorgen juist voor een knus effect. Zo kan je ook voor een kleine hexagon marmerlook tegel kiezen die voor een speels effect zorgt. Door het aparte patroon zorg je voor een echte binnenkomer met deze tegel. Leg deze bijvoorbeeld in de hal, zodat jouw gasten met een vrolijke vloertegel verwelkomd worden. Of kies er juist voor een wand in de keuken met deze tegel te bedekken. Hoe dan ook zorgt het voor een unieke uitstraling die je niet snel ergens anders zult zien!

Bestel marmerlook tegels eenvoudig online

Ben je op zoek naar marmerlook tegels, maar wil je op een overzichtelijke manier het aanbod bekijken? Kijk dan bij één van de bekende online tegelwinkels. Hier zie je in één oogopslag wat het aanbod is, zodat je eenvoudig kunt navigeren tussen het uitgebreide aanbod. Wanneer je de perfecte tegel hebt gevonden, hoef je ook niet de deur uit om zelf met deze zware tegels te sjouwen. Ze kunnen namelijk gewoon bij jou thuisbezorgd worden. Leg de tegels zelf met de juiste benodigdheden zoals tegellijm en voegmiddel, of laat jouw tegels door vakmensen leggen.