Mooie bureaustoelen voor het nieuwe jaar

Wist je dat RH, de afkorting is van de bedenker van het merk RH? Rolf Holstensson, bedacht bureaustoelen, waarbij ergonomie op de eerste plaats stond en nog steeds staat. Ook staat het menselijk lichaam volledig centraal, omdat de stoelen een goede en ergonomische houding ondersteunen. RH bureaustoelen zijn geliefd bij particulieren, professionals en fysiotherapeuten. 

Het ontstaan van RH

Rolf Holstensson, ondervond veel spanning en stress gedurende het zittend werken. Na verloop van tijd, kwam hij erachter dat meer mensen dit probleem beleefden. Rolf nam het heft in eigen handen en besloot zelf voor een oplossing te gaan. De oplossing bestond uit een bureaustoel, waarbij iedere zithouding en ook het actief zitten, werd gestimuleerd. Bovendien waren ook de eerste RH bureaustoelen eenvoudig te bedienen en brachten een ware revolutie op het gebied van kwalitatief goede bureaustoelen. 

Het belang van ergonomisch werken

Meerdere uren achter elkaar zitten, waarbij je een zittend beroep uitoefent, vormen belastende factoren voor het lichaam. Vele uren per dag zitten vergt veel van je rug en nek. Zit je daarbij ook nog eens op een bureaustoel zonder ergonomie? Dan is het vaak wachten op problemen.

Ergonomie is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Ergonomie speelt in het bedrijfsleven een grote rol, maar ook nu we veel thuis werken is ergonomie van groot belang. Ergonomisch werken komt tot stand, door de juiste werkhouding aan te nemen en daarbij bevorder je het fysieke welzijn. De ergonomie op het werk wordt beter, door de keuze voor bureaustoelen die volledig zijn toegespitst op een gezonde houding. 

RH Bureaustoelen en ergonomie

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om uren achtereen te zitten. Het menselijk lichaam gedijt het beste bij een combinatie van zitten en voldoende bewegen. RH bureaustoelen zijn gemaakt om op een actieve en gezonde manier rechtop te zitten. Als je besluit bureaustoelen van het merk RH te kopen, koop je een stoel, waarbij de kleinste bewegingen van je lichaam worden gevolgd, in combinatie met een perfecte ondersteuning.

Denk daarbij aan het pakken van de telefoon vanuit je bureaustoel. Dit soort handelingen vergt veel van je lichaam, ook al zou je dat niet gelijk denken. RH bureaustoelen hebben de capaciteit om ook bij deze handeling je lichaam volledig te volgen en te ondersteunen. Naast het uitstekende ergonomische aspect van RH bureaustoelen, staat het merk RH voor kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Ten slotte worden de bureaustoelen van RH uitvoerig getest, voordat ze de deur verlaten.